Med Aula kan du:

• Følge med i, hvad der sker på skolen.
  • Kommunikere med vores medarbejdere og de andre forældre.
  • Tilmelde dig arrangementer og møder.

Du kan logge på Aula på aula.dk eller via Aula-appen til elever og forældre, som til Android eller iPhone.

På Aula.dk skal du bruge dit UNI-login til at logge ind.

Hvis du har spørgsmål til Aula, vil vi bede dig kontakte skolens kontor eller dit barns klasselærer.

Aula skal styrke samarbejdet

Når du som forælder involverer dig i dit barns hverdag i skolen, SFO’en eller klubben, smitter det positivt af på dit barns læring, trivsel og udvikling. Målet med Aula er derfor at styrke samarbejdet med en enkel og brugervenlig løsning, som skal gøre det nemt at samarbejde og finde relevant information.

Vi anbefaler, at du kigger ind på Aula hver eller hver anden dag.

Sådan kommer du på Aula

Du kommer på Aula med appen ”Aula til forældre og elever” eller på aula.dk

Første gang du logger på Aula, skal du bruge NemID og tage stilling til en række ting, for eksempel om skolen og klubben må dele dine kontaktoplysninger og billeder eller video af dig og dit barn.

Sådan får du hjælp til Aula

• aarhus.dk/aula finder du vejledninger til brug af Aula på flere sprog
  • Ring til Den Digitale Hotline på 70 20 00 00
  • Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode til UNI-Login? Det skal du bruge for at logge på aula.dk. Vælg ”Glemt brugernavn eller adgangskode” og log ind med NemID, når du bliver bedt om at indtaste dit UNI-Login. Så får du dit brugernavn igen og kan indtaste en ny adgangskode