Gå til hovedindhold

Fritidsklub og ungdomsklub

Vi har både fritidsklub og ungdomsklub på skolen. Hos Ung i Aarhus kan du læse meget mere om klubberne.

 • Læs op

Indhold

  Klubben Rundhøj inviterer dit barn til en sjovere fritid. Klubben Rundhøj er både:

  • Fritidsklub for børn i 4.-6. klasse og
  • Ungdomsklub for 13-18-årige. 

  Klubben holder til i enden af D- og E-gangen på skolen, hvor dit barn kan komme, når han eller hun har fri fra skole. I løbet af ugen er der aftenåbent for forskellige aldersgrupper. 

  Klubben har krea-værksted, computere, forskellige spillekonsoller, poolbord, bordtennisbord, BMX, gymnastiksal og multibane, hvor børnene kan spille fodbold, hockey og mange andre sjove ting. Der er også mulighed for at gå til cross og ridning. Derudover er der flere ud-af-huset-arrangementer, og om sommeren tager klubben på fiske- og sejlture i klubbens ribbåd. 

  Alle er velkomne i klubben! Dog skal dit barn betale for at spise med og lave kreative aktiviteter, hvis det ikke er indmeldt. 

  Du finder mere information om Klubben Rundhøj, herunder priser, indmeldelse, på ungiaarhus.dk

   

  Overgang fra SFO til klub

  I slutningen af 3. klasse får dit barn mulighed for at komme på besøg i klubben og se, hvad der rører sig. Rundhøjskolen og Klubben Rundhøj har et godt samarbejde om overgangen fra SFO til klub, når 4. klasse nærmer sig, og du vil som forældre naturligvis få mere information om klubben. 

   

  Ungdomsskole

  Når dit barn er 13-18 år, kan han eller hun melde sig til undervisning/hold og ture på alle ungdomsskoleafdelinger i hele kommunen. Vi hører til UngiAarhus SYD, som har ungdomsskole-undervisning i den sydlige del af Aarhus. 

  Ungdomsskolen rummer en bred vifte af muligheder for at lave masser af spændende aktiviteter, fordybe sig i interesser og fag, møde andre unge, knytte venskaber for livet, opleve verden – og i det hele taget have det rigtig sjovt. 

  På ungiaarhus.dk kan du læse mere om ungdomsskolen og se og tilmelde dit barn de mange forskellige ungdomsskolehold

  Sidst opdateret: 27. november 2023