Aarhus Kommune gennemførte i marts-april 2017 en undersøgelse af tilfredsheden blandt samtlige forældre med børn i dagtilbud, skole, SFO og klub.

Resultaterne for Rundhøjskolen finder du i denne rapport (pdf)

Højdepunkter

• 91,3% af vores forældre er samlet set tilfredse eller meget tilfredse med skolen (det tilsvarende tal i hele Aarhus Kommune er 79%)

• 87% af forældrene vil i høj grad eller i nogen grad anbefale andre forældre at vælge Rundhøjskolen til deres børn (det tilsvarende tal i hele Aarhus Kommune er 75%)

• 82% af vores forældre er samlet set tilfredse eller meget tilfredse med deres barns faglige udbytte af undervisningen (det tilsvarende tal i hele Aarhus Kommune er 75%)

• 82% af vores forældre er tilfredse eller meget tilfredse med skolens indsats for at styrke deres barns trivsel i skolen (det tilsvarende tal i hele Aarhus Kommune er 73%)

• 91% af vores forældre er tilfredse eller meget tilfredse med skolens indsats for at skabe en skoledag med motion og bevægelse (det tilsvarende tal i hele Aarhus Kommune er 60%)

Dyk selv ned i Rundhøjskolens resultater

Resultater fra tidligere undersøgelser

​På www.aarhus.dk/forældretilfredshed kan du se samtlige rapporter for dagtilbud, skoler, SFO'er og klubber i Aarhus Kommune.